e
Banner

Etiketler: tls lojistik



TLS Lojistik ve Tuscor Lloyds, proje taşımacılığı için bir araya geldi


Yayın: 14-11-2012
Kategori: Lojistik

TLS Lojistik ve Tuscor Lloyds yetkilileri, iki yıldır global ölçekte süren işbirliklerini geliştirmek amacıyla Londra’da bir araya geldi. İki şirket, çeşitli ülkelerde proje taşımacılığı yapıyor.





TLS, gıda lojistiğinde fark yaratacak


Yayın: 28-11-2012
Kategori: Gıda

2023 yılında lojistik alanında milyar doların üzerinde ciro yapan şirketlerden biri olmayı hedeflediklerini söyleyen TLS Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Altuğ Hacıalioğlu ile ülkemizde gıda lojistiğinin gelişimine ilişkin özel bir röportaj gerçekleştirdik.





TLS Lojistik, likit taşımacılığında liderliğe oynuyor


Yayın: 05-12-2012
Kategori: Lojistik

TLS Lojistik, likit taşımacılıkta 2015 yılında Ortadoğu ve Türki cumhuriyetlerden meydana gelen bölgenin lideri olmayı hedefliyor. Şirket, bir önceki yıla göre2012’de likit taşımacılıkta %250’lik bir büyüme kaydetti.





Lojistiğin devleri Türkiye'de 'varız' dedi


Yayın: 13-12-2012
Kategori: Lojistik

Uluslararası Tank Konteyner Örgütü ITCO, İstanbul'da ilk kez bir zirve düzenledi.





Hindistan, TLS Lojistik’in Yeni Lojistik Üssü


Yayın: 26-02-2013
Kategori: Lojistik
Etiketler: tls lojistik

TLS Lojistik, dünyanın en kalabalık ikinci ülkesi ve global bir üretim merkezi olan Hindistan’ı denizyolu ve havayolu taşımacılığında önemli bir lojistik üssü olarak kullanıyor.

 





TLS Lojistik, 1,5 Milyon Lira Yatırımla Hijyenik Paketleme Odası Kurdu



TLS Lojistik 2013’ü yatırım yılı ilan etti. Şirket, son olarak 1,5 milyon TL yatırımla hijyenik paketleme odası kurdu. Sadece depo yatırımları için 2013’te 10 milyon dolar gibi ciddi bir bütçe ayıran TLS Lojistik, araç filosunun güçlendirilmesi için 2013’te 5,5 milyon dolar harcayacak…





Ford Trucks Yılın Platin Sürücülerini belirledi



Ford Sürüş Akademisinde, yakıt ekonomisi, güvenli sürüş ve ileri sürüş becerileri konularında eğitim alan çekici ve kamyon filo müşterileri arasında yapılan yarışma ile yılın sürücüleri seçildi.





TLS Lojistik, bölgesel liderlik için yatırımlarına hız verdi



Linde Gaz, Aygaz, Petrol Ofisi gibi şirketlere verdiği hizmetlerle yurtiçinde başarısını kanıtlayan TLS Lojistik, kimyasal tank konteyner taşımacılığında Ortadoğu, Rusya ve Türki Cumhuriyetlerden oluşan bölgede lider olma hedefi doğrultusunda yatırımlarına hız verdi. 





TLS Lojistik CARGILL ile 5 yıllık imza attı


Yayın: 02-03-2016
Kategori: Lojistik
Etiketler: cargill tls lojistik

TLS Lojistik, son yıllarda hızlı bir ivme kazandırdığı büyümesine 2016 başında yeni projelere art arda attığı imzalarla devam ediyor. Şirket, CARGILL’in bünyesinde olan Turyağ paketli ürün dağıtım operasyonları için 5 yıllık sözleşme imzaladı. 




TLS, Gebze'de 11 bin metrekare depo açtı


Yayın: 25-07-2018
Kategori: Depolama - Antrepo
Etiketler: depo gebze tls lojistik

TLS Lojistik, yeni yatırımlarla büyümeye devam ediyor. Şirket, Gebze’de 11 bin metrekarelik bir depoyu daha tamamlayarak faaliyete geçirdi.